FinancieelOverig nieuwsProfessional

‘Japan Airlines mogelijk geïnteresseerd in aandeel Malaysia Airlines’

Japan Airlines is mogelijk geïnteresseerd in het kopen van een aandeel van Malaysia Airlines. Dat meldt de weekkrant Edge.

Gesprekken

Er zouden vergevorderde gesprekken zijn tussen Japan Airlines en de nationale maatschappij van Maleisië. Edge baseert zich op twee anonieme bronnen rondom de deal.

Investeren

Yuji Akasaka, president van Japan Airlines, zei in juni dat het nog te vroeg was om te zeggen of de maatschappij overweegt te investeren in Malaysia Airlines.

Adviseur

Malaysia Airlines huurde onlangs een adviseur in om te kijken naar strategische opties voor de maatschappij. Het verkopen van aandelen is daar een onderdeel van.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/