Nieuws

Virgin vliegt langer door met A340’s

Virgin Atlantic vliegt langer door met de oude A340-600’s. De laatste vlucht was eerst gepland op 26 oktober, eind van het zomerseizoen. Dat is nu verschoven, zo blijkt uit inventarisatie van Routesonline.

JFK

De A340’s vliegen door tot begin december. De dagelijkse vlucht VS45 van Heahtorw naar JFK wordt tot 8 december met de viermotorige Airbus uitgevoerd. Uiteraard geldt hetzelfde voor de terugvlucht.

Delhi

Enkele andere vluchten naar JFK zullen een paar dagen na de oorspronkelijke einddatum ook nog met A340’s gevlogen worden. Hetzelfde geldt voor Heathrow-Delhi.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close