fbpx
Frequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Vistara krijgt geldinjectie voor groei en wil naar Londen

Het Indiase Vistara krijgt een geldinjectie van de twee grootste aandeelhouders om in het gat te springen dat Jet Airways achter heeft gelaten. Een route naar Londen staat hoog op het verlanglijstje. Dat melden diverse Indiase media.

Groei

Tata Sons en Singapore Airlines stoppen samen zo’n 65 miljoen euro in de maatschappij. Dat is bedoeld om sneller te kunnen groeien nu er een vacuüm is ontstaan door het wegvallen van Jet Airways.

Londen

Londen staat hoog op het lijstje van de full service maatschappij. Onder de bilaterale overeenkomst is er nu ruimte gekomen voor nieuwkomers. Niet alle Jet vluchten zijn overgenomen door Air India. Per week zouden er 28 vluchten nog mogelijk zijn.

IndiGo

Vistara vult die graag in. Het is immers één van de interessantste routes, zeker voor een full service maatschappij. De Indiase overheid overweegt ook IndiGo op de route. De LCC de grootste maatschappij van India en de enige die winst maakt.

2020

Vistara heeft tegen de overheid gezegd begin volgend jaar al te kunnen starten met de Londen-vluchten. IndiGo kan halverwege 2020 vluchten uitvoeren.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button