Air FranceNieuwsOvernamesProfessional

Air France en Air Caraïbes bieden samen op Aigle Azur

Air France en Group Dubreuil hebben samen een bod gedaan op de boedel van Aigle Azur. Dat melden diverse Franse media en één van de vakbonden. Er is ook nog een tweede bod van een buitenlandse partij.

Air France

Group Debreuil is eigenaar van de maatschappijen Air Caraïbes en French Bee. De groep heeft met name interesse in de long-hauloperatie van Aigle Azur. Air France zou juist interesse hebben in de medium-haulvluchten. Beide bieders willen met name de slots op Parijs Orly van het failliete Aigle Azur hebben.

EasyJet

De andere bieder zou easyJet zijn, volgens de Franse media. In een eerder stadium gaf de Britse prijsvechter al aan interesse te hebben. Nu zou er een sterker bod liggen.

Winnaar

Partijen hebben tot woensdag middernacht een bod te doen. Maandag 23 september wordt de ‘winnaar’ bekend gemaakt. Afgelopen maandag kende de rechter het faillissement toe aan Aigle Azur. Het heeft tot 27 september om de lopende zaken af te ronden. Daarna is het over en uit; als het niet overgenomen wordt tenminste.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close