737 MAXIncidentenNieuws

FAA-baas gaat Max-simulator in

De topman van de FAA, Stephen Dickson, vliegt deze week naar Boeing om een test te doen in de 737 Max-simulator. Dat meldt de FAA. De nieuw aangestelde topman zegt hiermee te willen zien hoe ver het certificeringsproces is.

Piloot

Dickson is piloot en was topman bij Delta Air Lines. “Ik sta te popelen naar Seattle af te reizen.” Daar zal hij de simulator ingaan. “Ik kan garanderen dat het toestel niet vliegt voordat ik overtuigd ben dat het toestel het veiligste is dat er bestaat.”

Tijdslijn

Ook zegt hij dat de FAA geen vastgestelde tijdslijn heeft om de Max weer in de lucht te hebben. Informeel lijkt het agentschap uit te gaan van november. De toestellen staan inmiddels meer dan een half jaar aan de grond.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close