fbpx
LiefhebberMilitairNaast het nieuwsPiloten en Crew

Grondpersoneel weggeblazen door straaljager

Tijdens een ‘spottersdag’ afgelopen zaterdag op de vliegbasis Kleine Brogel, werden enkele leden van Belgisch grondpersoneel weggeblazen door een Oekraïense straaljager. Bij het wegtaxiën draaide toestel de straalpijpen in de richting van omstanders.

Luchtstraal

De Sukhoi Su-27 Flanker van de Oekraïense luchtmacht taxiede uit met draaiende motoren, met fotografen op veilige afstand. De betreffende leden van het grondpersoneel draaiden zich om en bukten, maar dit bleek niet genoeg om de hete luchtstraal van de motoren te kunnen weerstaan. Wat er daarna gebeurde, is duidelijk te zien op de volgende video, geplaatst op Youtube.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Leonard van den Broek

Redacteur / fotograaf. Leonard groeide op in Eindhoven, waar zijn interesse voor de luchtvaart werd gewekt door het vliegverkeer rond 'Welschap'. De afgelopen jaren bezocht Leonard talloze vliegbases in binnen- en buitenland.

Gerelateerde artikelen

Back to top button