fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsNL Nieuws

Level vernoemt Airbus naar miljoenste passagier

Low-cost carrier Level heeft in iets meer dan 1 jaar een miljoen passagiers vervoerd op de short-haul vluchten in het netwerk. Om dat te vieren, kreeg vandaag een A321 van de maatschappij de naam van de miljoenste passagier: Eddy.

Nederlander

De naam van Eddy de Ridder uit Rotterdam prijkt vanaf nu op één van de Airbussen van de maatschappij. ” Ik was blij verrast te horen van de LEVEL crew dat ik vandaag de miljoenste passagier ben en voel mij zeer vereerd dat de Airbus dan ook mijn naam draagt”, aldus De Ridder. Vlak voor vertrek vanaf Schiphol werd de nieuwe naam van het toestel onthuld.

(c) Level

“We zijn trots om onze miljoenste passagier te verwelkomen en onze tweede Airbus naar hem te vernoemen. Dat de miljoenste passagier van Amsterdam naar Wenen vliegt, onze twee Europese short-haul hubs, maakt het extra speciaal. Deze mijlpaal is een mooie bekroning voor het LEVEL team en het resultaat van positieve ontwikkelingen in beide markten”, zegt Frank Glander, algemeen directeur van de maatschappij.

Tweede basis

Level begon veertien maanden geleden vanaf Wenen en opende in april van dit jaar de tweede short-haul basis in Amsterdam. Vanaf Schiphol vliegt de airline onder andere naar Wenen, Fuertaventura, Barcelona, Lissabon en Londen.

Up breidt haar webshop verder uit!

Naast nieuws- en achtergrondartikelen heeft Up ook een leuk aanbod van allerlei luchtvaartgerelateerde producten. Bekijk alles in de webshop.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button