LiefhebberNieuws

SAS presenteert nieuwe huisstijl

SAS heeft vandaag een nieuwe huisstijl gepresenteerd. Het nieuwe kleurenschema wordt net voor de komst van de eerste A350 van de Scandinavische maatschappij geïntroduceerd.

Motoren

Het meest opvallende aan de nieuwe beschildering is het ontbreken van de rode motoren die de SAS beschildering altijd bijzonder goed herkenbaar maakten. Dit is echter geen hele radicale verandering aangezien de rode motoren pas bij het vorige kleurenschema, in 1996, werden geïntroduceerd.

Trend

Er lijkt een duidelijke trend te ontstaan in de stijl die maatschappijen kiezen, namelijk een donkerblauwe staart die op de romp doorloopt. Zo presenteerden de afgelopen jaren Joon en Lufthansa al een soortgelijk kleurenschema. 

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close