BoeingNieuwsProfessionalTwente Airport

Boeing 737 SAS voor demontage naar Twente Airport

In de ochtend van 19 september is een Boeing 737-700 van luchtvaartmaatschappij SAS vanuit Oslo geland op Twente Airport. Het toestel met registratie LN-RNN is bijna 20 jaar oud en economisch afgeschreven. Aircraft End-of-Life Solutions (AELS) gaat het vliegtuig uit elkaar halen en de onderdelen verkopen. De laatste commerciële vlucht met de LN-RNN vond plaats tussen Stockholm en Oslo. Het is het 12e passagierstoestel dat AELS naar Twente heeft laten komen. Eerder wisten Airbussen A330/A340 en Boeings 737 en 747 de weg naar het oostelijke vliegveld te vinden.

Cockpit van de LN-RNN. Copyright Remco de Wit
Wachtend op hun demontage beurt op Twente Airport. Copyright Remco de Wit

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Remco de Wit

Redacteur / fotograaf. Remco is jurist, communicatie-adviseur en luchtvaartfotograaf. Hij volgt de ontwikkelingen in de luchtvaart op de voet en legt ze graag op foto vast. Bovendien levert Remco ook tekst-bijdragen voor Up in the Sky.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/