Licht en luchtigNaast het nieuwsOpmerkelijk

Delta stewardess helpt dove tiener

Op social media gaat een briefje dat een stewardess van Delta aan een dove passagier gaf viraal. Omdat het zestienjarige meisje de veiligheidsinstructies niet kon volgen, gaf de stewardess haar een briefje met alles wat ze moest weten.

Moeder

Het meisje reisde alleen van Baltimore naar New York. Na de vlucht heeft haar moeder het briefje op twitter geplaatst waarna het al snel viraal ging. 

Hi, good morning Ashley, my name is Janna and I will be your flight attendant on today’s flight to JFK. There are two buttons above your head; a yellow one that controls the reading light and a big gray one with a person on it that you can use to call me if you need anything. In the case of an emergency, the nearest exit is behind you. Those are our over-wing exits. Please don’t hesitate to ask if you need any assistance. Again, my name is Janna and welcome aboard our CRJ200 aircraft.


Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close