fbpx
AirlinesNieuws

XL Airways stopt ticketverkoop

De Franse luchtvaartmaatschappij XL Airways heeft de ticketverkoop gestaakt. De maatschappij kampt al langer met financiële problemen. XL Airways vliegt met een vloot van vijf vliegtuigen naar verschillende bestemmingen in Noord-Amerika, de Caribbean en La Réunion.

Annuleringen

Komend weekend zal de Franse prijsvechter de vluchten volgens regulier schema uitvoeren, vanaf 23 September zouden er ook vluchten geannuleerd worden. De luchtvaartmaatschappij had te maken met veel concurrentie van onder andere Air Carïbes, Corsair en Air France.

Aigle Azur

XL Airways is niet de enige France prijsvechter die in zwaar weer verkeert, eerder moest Aigle Azur de handdoek al in de ring gooien. Aigle Azur valt erg in de smaak bij potentiële kopers vanwege de grote hoeveelheid slots die die maatschappij bezit op de Parijse luchthaven Orly, iets waar XL Airways op Charles de Gaulle over beschikt.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button