AirlinesNieuws

XL Airways stopt ticketverkoop

De Franse luchtvaartmaatschappij XL Airways heeft de ticketverkoop gestaakt. De maatschappij kampt al langer met financiële problemen. XL Airways vliegt met een vloot van vijf vliegtuigen naar verschillende bestemmingen in Noord-Amerika, de Caribbean en La Réunion.

Annuleringen

Komend weekend zal de Franse prijsvechter de vluchten volgens regulier schema uitvoeren, vanaf 23 September zouden er ook vluchten geannuleerd worden. De luchtvaartmaatschappij had te maken met veel concurrentie van onder andere Air Carïbes, Corsair en Air France.

Aigle Azur

XL Airways is niet de enige France prijsvechter die in zwaar weer verkeert, eerder moest Aigle Azur de handdoek al in de ring gooien. Aigle Azur valt erg in de smaak bij potentiële kopers vanwege de grote hoeveelheid slots die die maatschappij bezit op de Parijse luchthaven Orly, iets waar XL Airways op Charles de Gaulle over beschikt.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close