737 MAXNieuwsProfessional

Boeing bereikt akkoord met Icelandair over MAX-compensatie

Boeing en Icelandair hebben een interim-akkoord bereikt over compensatie voor de verliezen die Icelandair heeft geleden vanwege de problemen met de 737 MAX.

Compensatie

Boeing is volgens de maatschappij akkoord gegaan met het betalen van de kosten die Icelandair heeft gemaakt als gevolg van de uitgevallen 737 MAX.

Gesprekken

Het bedrag dat daarmee gemoeid gaat is nog niet bekend, maar Icelandair schat het op zo’n 135 miljoen dollar. De gesprekken worden de komende weken nog voortgezet.

Negatief

Icelandair komt hiermee vooralsnog niet uit de rode cijfers. Met deze compensatie blijft er nog een negatieve balans over van zo’n 70 – 90 miljoen dollar, aldus de maatschappij.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/