Frequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutesTUI

TUI voegt nieuwe bestemming toe vanaf Schiphol

Vanaf januari 2020 vliegt TUI met AeroMexico naar Los Cabos, gelegen aan de westkust op het schiereiland Baja California.

Route

De nieuwe route wordt op dinsdagen en zondagen uitgevoerd met een Boeing 787 Dreamliner. Er is een overstap in Mexico City.

Strand

Aan de westkust ligt op het langgerekte schiereiland Baja California de gemeente Los Cabos, met twee beroemde strandresorts: Cabo San Lucas en San Jose del Cabo. Het gebied Los Cabos is vooral bekend om haar prachtige stranden met bijzondere rotsformaties bij Land’s End, maar heeft ook roem verworven als Celebrity Hotspot en Party Paradise.

Aanbod

“Ik ben erg blij dat we met deze vluchten van AeroMexico een nog completer vakantie-aanbod Mexico in de markt kunnen zetten. Cabo San Lucas is een badplaats die zeker tot de verbeelding spreekt en ik ben er trots op dat we dit nu op de Nederlandse markt kunnen aanbieden”, aldus Manfred Lahey, Head of Product Long Haul TUI Nederland.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close