AirlinesOverig nieuwsProfessional

Air Astana ontvangt eerste A321neo

Air Lease Corporation heeft de eerste van zeven nieuwe A321-200neo’s LR geleverd aan Air Astana.

Modernisering

“We zijn verheugd om de eerste A321neo te leveren aan Air Astana”, zegt Alex Khatibi, Executive Vice President bij Air Lease Corporation. “De A321-200neo is belangrijk voor het moderniseringsprogramma van de vloot voor Air Astana om de routes uit te breiden en te verlengen.”

Contract

De maatschappij heeft een long-term lease contract met het leasebedrijf. Het is nog niet bekend wanneer de andere zes toestellen worden geleverd. De vliegtuigen zijn uitgerust met Pratt & Whitney PW1133G-motoren.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button