AirlinesOverig nieuwsProfessional

Air Astana ontvangt eerste A321neo

Air Lease Corporation heeft de eerste van zeven nieuwe A321-200neo’s LR geleverd aan Air Astana.

Modernisering

“We zijn verheugd om de eerste A321neo te leveren aan Air Astana”, zegt Alex Khatibi, Executive Vice President bij Air Lease Corporation. “De A321-200neo is belangrijk voor het moderniseringsprogramma van de vloot voor Air Astana om de routes uit te breiden en te verlengen.”

Contract

De maatschappij heeft een long-term lease contract met het leasebedrijf. Het is nog niet bekend wanneer de andere zes toestellen worden geleverd. De vliegtuigen zijn uitgerust met Pratt & Whitney PW1133G-motoren.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close