AirlinesLiefhebberOverig nieuws

Nieuwe 787 livery voor Etihad

Etihad heeft ter gelegenheid van de nationale dag van Saoedi-Arabië een nieuwe livery ontvangen.

Nationale dag

Het is binnenkort de 89e nationale dag van het land en dat viert Etihad met verschillende liveries, in samenwerking met de Abu Dhabi National Oil Company.

Inspiratie

De eerste livery is geïnspireerd op het land zelf. Het is een B787-9 Dreamliner en die wordt gebruikt voor de vluchten EY317 en EY318, tussen Abu Dhabi en Riyadh.

Prijsvragen

Ook zullen er verschillende prijsvragen, kortingen en speciale thema check-ins zijn op Abu Dhabi International Airport tijdens de viering van de nationale dag op maandag 23 september.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close