737 MAXEditors choiceIncidentenNieuwsProfessional

‘Indonesië vindt ontwerp- en toezichtfouten in Max-crash’

De Wall Street Journal meldt dat de Indonesische onderzoeksraad voor Veiligheid in haar eindrapport over crash met de Lion Air 737 Max ontwerpfouten heeft gevonden.

Serie fouten

Ook met het toezicht is het misgegaan, zeggen bronnen die het rapport hebben gezien tegen de krant. Tenslotte is er een serie van fouten van de piloten en in het onderhoud gevonden.

Geen reactie

Woordvoerders van Boeing het de Indonesische onderzoeksraad willen tegenover internationale media nog niet reageren. Het concept-eindverslag is naar belanghebbenden gestuurd op 24 augustus.

Openbaar

De stakeholders, zoals Boeing, Lion Air en de FAA, hebben 60 dagen om te reageren. In november moet de definitieve versie openbaar worden

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close