737 MAXNieuws

Boeing betaalt nabestaanden 737 MAX rampen

Boeing is begonnen met het betalen van de nabestaanden van de 737 MAX rampen. In totaal heeft het bedrijf hier 50 miljoen dollar voor beschikbaar gesteld, wat neerkomt op 144.500 dollar per slachtoffer.

Direct

Bij de advocaten die het fonds overzien kunnen per direct claims worden ingediend. De uiterste datum voor het indienen van een claim is 31 december. Zorgen dat alle nabestaanden hun geld claimen zal een redelijke opgave worden volgens advocaat Feinberg, de nabestaanden van beide rampen wonen namelijk in 35 verschillende landen.

Rechtzaken

Gebruikmaken van de claimregeling betekent niet dat de nabestaanden Boeing niet meer mogen aanklagen. Er zijn al meer dan 100 rechtszaken tegen Boeing aangespannen door nabestaanden van de vliegrampen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close