fbpx
737 MAXNieuws

Boeing betaalt nabestaanden 737 MAX rampen

Boeing is begonnen met het betalen van de nabestaanden van de 737 MAX rampen. In totaal heeft het bedrijf hier 50 miljoen dollar voor beschikbaar gesteld, wat neerkomt op 144.500 dollar per slachtoffer.

Direct

Bij de advocaten die het fonds overzien kunnen per direct claims worden ingediend. De uiterste datum voor het indienen van een claim is 31 december. Zorgen dat alle nabestaanden hun geld claimen zal een redelijke opgave worden volgens advocaat Feinberg, de nabestaanden van beide rampen wonen namelijk in 35 verschillende landen.

Rechtzaken

Gebruikmaken van de claimregeling betekent niet dat de nabestaanden Boeing niet meer mogen aanklagen. Er zijn al meer dan 100 rechtszaken tegen Boeing aangespannen door nabestaanden van de vliegrampen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button