fbpx
NieuwsNL Nieuws

Hoogste slotcoördinator stapt op

De managing director, Caroline Ditvoorst, legt haar functie bij Slotcoordination Netherlands (SACN) per direct neer. Ze wordt tijdelijk vervangen door Herman Vreeburg, eerder nog slotcoördinator.

Turbulent

De raad van toezicht schrijft: “Mevrouw Caroline Ditvoorst heeft gedurende de afgelopen ruim 8 jaar SACN door een turbulente periode geleid. Gedurende deze periode is de grens van 500.000 vliegbewegingen op Schiphol bereikt en is het speelveld, waar SACN zich in bevindt, flink gewijzigd.”

Beëindigen

De raad van toezicht en Divoorst hebben gezamenlijk besloten het arbeidscontract te beëindigen. “De raad van toezicht dankt Caroline Ditvoorst voor haar enorme inzet gedurende deze jaren en wenst haar alle succes in het vervolg van haar loopbaan.”

Eerlijk

SACN is in 1998 opgericht om als onafhankelijk slotcoördinator de beschikbaar slots eerlijk te verdelen tussen de maatschappijen. Per 1 april wordt de organisatie omgevormd van een privaatrechtelijk naar een publiekrechtelijk bestuursorgaan. Er wordt gezocht naar een nieuwe managing director.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button