Air France-KLMEditors choiceNieuwsRoutes

KLM rechtstreeks van Amsterdam naar Austin

Vanaf mei 2020 vliegt KLM drie keer per week van Amsterdam naar Austin, de hoofdstad van de staat Texas. Austin wordt de negentiende Noord-Amerikaanse bestemming voor KLM.

Slots

Om slots beschikbaar te krijgen voor de nieuwe route heeft KLM wijzigingen moeten doorvoeren in het long-haul netwerk. KLM geeft aan dat de nieuwe route, naast een versterking van het trans-atlantische netwerk van Air France-KLM, ook een versterking van de joint venture portfolio met Delta betekent.

A330

De vluchten naar Austin worden uitgevoerd met een Airbus A330-300. Het toestel beschikt over 30 stoelen in de businessclass, 40 in economy comfort en 222 in de reguliere economy. De vluchten worden uitgevoerd op maandag, donderdag en zaterdag. KL0667 vertrekt om 12:40 uur van schiphol en landt om 16:10 uur in Austin. De terugvlucht, KL0668, vertrekt om 18:00 uur  uit Austin en landt om 10:25 uur weer op Schiphol.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close