fbpx

Uw persoonlijke assistent op Schiphol

Alle informatie en ondersteuning voor vliegen vanaf Schiphol, direct op uw telefoon

Maak kennis met uw gratis persoonlijke assistent tijdens uw zakenreis: de Schiphol app. Hiermee reserveert u probleemloos uw eigen parkeerplek, blijft u op de hoogte van uw persoonlijke vluchtinformatie en vindt u snel en gemakkelijk uw weg naar de winkels en horeca op Schiphol. Hoe werkt de app?

Uw parkeerplek reserveren

Parkeren op Schiphol regelt u in een handomdraai zélf. Via de Schiphol app boekt u de gewenste parkeerplek op één van de officiële parkeerplaatsen. Gebaseerd op de door u ingevoerde vliegdata ziet u direct welke parkeerproducten beschikbaar zijn. U selecteert de parkeerplek die bij u past en betaalt via iDEAL of bijvoorbeeld uw bedrijfscreditcard. Vervolgens ontvangt u de bevestiging per e-mail, alsook een link naar de factuur voor declaratie bij uw bedrijf. 

Uw vluchtinformatie 

Weten of u genoeg tijd hebt om nog wat laatste inkopen te doen of rustig een broodje te eten? Voer dan uw reisdag en bestemming of vluchtnummer in. Op basis van uw vluchtgegevens ontvangt u extra informatie over onder meer de vertrekhal en check-in balie, maar ook over de juiste gate en boarding time. Daarnaast ziet u in de app hoe lang de wachttijd bij security is. Alle informatie die u nodig hebt voor vliegen vanaf Schiphol, altijd up-to-date en direct beschikbaar waar en wanneer u het wilt! 

Uw weg vinden

Schiphol is de ideale plek voor de mooiste cadeaus en exclusieve aanbiedingen. Ook vindt u op de luchthaven een zeer gevarieerd aanbod aan restaurants en takeaways. In de app ziet u door de weergave van uw livelocatie exact waar u zich bevindt. Zo vindt u snel de weg naar een bepaald restaurant of die ene winkel die u zoekt. Met de zoekfunctie is zelfs specifiek op naam van een restaurant of winkel te zoeken. Met één klik in de app ziet u welke gerechten of dranken geserveerd worden. Wilt u alles uit uw vliegreis halen? Kies dan voor een rondleiding met behulp van de interactieve plattegrond, zodat u er zeker van bent dat u niets van het vliegveld mist.

Wist u dat:

  • u in de app live de wachtrij bij security kunt volgen?
  • de app u een melding stuurt wanneer uw gate is gewijzigd?
  • u via de interactieve plattegrond alle shops en eetgelegenheden kunt vinden?
  • u een 5 euro kortingsvoucher ontvangt wanneer u een vlucht toevoegt in de app?

Wilt u ook goed voorbereid vertrekken vanaf Schiphol? Download dan direct en gratis de Schiphol app via de Apple of Google Play Store. schiphol.nl/app 

Via
Schiphol

Schiphol content

Dit is content van onze partner Amsterdam Airport Schiphol
Back to top button