AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Nieuwe airline FlyBosnia van Londen naar Sarajevo

De recent gestarte maatschappij FlyBosnia opent een route tussen Londen en Sarajevo in Bosnië en Herzegovina. Het is voor het eerst sinds twaalf jaar dat er weer een maatschappij vanaf Londen naar Sarajevo vliegt.

Route

De route wordt uitgevoerd met een Airbus A319 vanaf London Luton. De vlucht vertrekt op dinsdagen, zaterdagen en zondagen.

Bestemmingen

FlyBosnia werd in 2017 geregistreerd en op 11 januari 2019 kreeg de maatschappij een AOC. Op 2 februari 2019 werd de eerste vlucht uitgevoerd. Andere bestemmingen zijn Gassim, Jeddah en Riyyad in Saoedi-Arabië, Koeweit en Manama in Bahrein. De maatschappij heeft twee A319’s in de vloot.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/