AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Nieuwe airline FlyBosnia van Londen naar Sarajevo

De recent gestarte maatschappij FlyBosnia opent een route tussen Londen en Sarajevo in Bosnië en Herzegovina. Het is voor het eerst sinds twaalf jaar dat er weer een maatschappij vanaf Londen naar Sarajevo vliegt.

Route

De route wordt uitgevoerd met een Airbus A319 vanaf London Luton. De vlucht vertrekt op dinsdagen, zaterdagen en zondagen.

Bestemmingen

FlyBosnia werd in 2017 geregistreerd en op 11 januari 2019 kreeg de maatschappij een AOC. Op 2 februari 2019 werd de eerste vlucht uitgevoerd. Andere bestemmingen zijn Gassim, Jeddah en Riyyad in Saoedi-Arabië, Koeweit en Manama in Bahrein. De maatschappij heeft twee A319’s in de vloot.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button