Boeing 747Licht en luchtigNaast het nieuwsOpmerkelijk

Virgin Atlantic onthult Millenium Falcon | video

Om de introductie van een nieuwe Star Wars attractie in Disney world Florida te vieren, heeft Virgin Atlantic een van haar 747’s in een bijzonder jasje gestoken. Het vliegtuig in kwestie zal worden ingezet op de route van Gatwick naar Orlando, waar het Disney park zich bevindt.

Stickers

Om het vliegtuig om te toveren in de Millennium Falcon zijn 44 meter lange stickers op het toestel geplakt. Het maken van de stickers duurde ongeveer drie weken. De naam van het vliegtuig is veranderd van ‘Hot Lips’ naar ‘The Falcon’.


Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close