Boeing 747Licht en luchtigNaast het nieuwsOpmerkelijk

Virgin Atlantic onthult Millenium Falcon | video

Om de introductie van een nieuwe Star Wars attractie in Disney world Florida te vieren, heeft Virgin Atlantic een van haar 747’s in een bijzonder jasje gestoken. Het vliegtuig in kwestie zal worden ingezet op de route van Gatwick naar Orlando, waar het Disney park zich bevindt.

Stickers

Om het vliegtuig om te toveren in de Millennium Falcon zijn 44 meter lange stickers op het toestel geplakt. Het maken van de stickers duurde ongeveer drie weken. De naam van het vliegtuig is veranderd van ‘Hot Lips’ naar ‘The Falcon’.


Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/