Air FranceNieuws

Air France neemt eerste A350 in ontvangst | video

Air France heeft vandaag haar eerste A350-900 ontvangen. In totaal neemt Air France 28 A350’s in dienst, waarvan zeven ooit bestemd waren voor KLM maar zijn geruild met Air France voor zes 787-10’s. Air France wil met de nieuwe A350’s de verouderde 777-200’s vervangen.

Bestemmingen

De eerste route van de A350 zal tussen Parijs, Bamako en Abidjan zijn. Dat heeft de maatschappij bekend gemaakt. De A350 zal snel ook worden ingezet op de routes naar Toronto, Caïro en Seoul. In 2020 zal Bangkok ook worden aangevlogen met de A350.

Indeling

Aan boord van het vliegtuig is plaats voor 266 passagiers in de economy class, 24 in premium economy en 34 in de businessclass. Volgens de plattegrond voor stoelselectie wordt een versprongen indeling gehanteerd in de businessclass, waarbij per rij om en om een stoel ontbreekt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/