AirlinesFrequente reizigerNieuwsOpmerkelijk

‘Makkelijker baby’s vermijden bij Japan Airlines’

Japan Airlines maakt het makkelijker om baby’s te vermijden. Die worden namelijk voortaan vermeld op de seatmap. Dat schrijft de BBC.

Icoon

Kinderen onder de drie krijgen een babyhoofdje als icoon in het stoelreserveringsscherm. Zo kunnen andere passagiers dus zien waar de baby’s zitten. Maar als het ticket via een externe partij wordt geboekt, of als er op het laatste moment nog wordt veranderd van vliegtuig, dan verschijnt er geen symbool.

Discussie

Op Twitter ontstond er na een tweet van Rahat Ahmed een flinke discussie. De een is blij met de functie, de ander is van mening ‘dat we allemaal baby zijn geweest en meer respect moeten tonen.’

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/