FailissementFrequente reizigerNieuwsProfessional

Adria Airways pakt enkele routes weer op

Adria Airways voert enkele opgeschorte routes tijdelijk weer uit. Eerder stopte de Sloveense maatschappij met vliegen, vanwege geldproblemen.

Weekend

Dit weekend voert het bedrijf nog wel enkele routes uit. Op zaterdag 28 en zondag 29 september wordt er gevlogen tussen Ljubljana en Frankfurt; de belangrijkste hub van Adria.

Maandag

Ook op maandag 30 september zijn er nog wat vluchten op de planning gezet:

JP124/125 Ljubljana – Frankfurt – Ljubljana
JP1089 Ljubljana – München – Ljubljana
JP136/137 Ljubljana – Wenen – Ljubljana
JP394/395 Ljubljana – Brussel – Ljubljana
JP306/307 Ljubljana – Zürich – Ljubljana
JP726 Ljubljana – Tirana (Albanië)

Financieel onweer

Ondertussen leidt de maatschappij nog actief gesprekken met potentiële nieuwe eigenaren en geldschieters. Al lange tijd verkeert Adria zich in financieel onweer. De maatschappij heeft tot 2 oktober om met een financieel plan te komen, anders trekt de Sloveense luchtvaartautoriteit de licentie in.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close