fbpx
AirlinesFinancieelNieuwsProfessional

‘Doek valt definitief voor Aigle Azur’

Een Franse rechtbank heeft de overnamebiedingen op Aigle Azur afgewezen. Daarmee valt het doek definitief voor de maatschappij. Dat meldt Air Transport World op basis van bronnen.

Failliet

De maatschappij stopte in september met het uitvoeren van vluchten en vroeg faillissement aan. Verschillende bedrijven waren in de race voor een overname. De eerste twee biedingen waren begin deze week afgewezen en de laatste twee nog net voor het weekend.

Opleiding

De Franse overheid heeft gezegd de 1150 werknemers van Aigle Azur te helpen bij het vinden van een nieuwe baan door het aanbieden van trainingen of opleidingen.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button