AirlinesFinancieelNieuwsProfessional

‘Doek valt definitief voor Aigle Azur’

Een Franse rechtbank heeft de overnamebiedingen op Aigle Azur afgewezen. Daarmee valt het doek definitief voor de maatschappij. Dat meldt Air Transport World op basis van bronnen.

Failliet

De maatschappij stopte in september met het uitvoeren van vluchten en vroeg faillissement aan. Verschillende bedrijven waren in de race voor een overname. De eerste twee biedingen waren begin deze week afgewezen en de laatste twee nog net voor het weekend.

Opleiding

De Franse overheid heeft gezegd de 1150 werknemers van Aigle Azur te helpen bij het vinden van een nieuwe baan door het aanbieden van trainingen of opleidingen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close