FinancieelNieuwsOvernamesProfessional

‘Air France-KLM heeft geen interesse in XL Airways’

Air France-KLM is niet geïnteresseerd in het noodlijdende XL Airways. Dat heeft de topman van de Frans-Nederlandse maatschappij tegen persbureau AFP gezegd.

Ticketverkoop

De maatschappij kampt al langer met financiële problemen. Onlangs stopte het bedrijf de ticketverkoop. Het bedrijf zou met twee partijen in gesprek zijn over een eventuele overname. Welke bedrijven precies, dat wilde XL niet zeggen.

Overname

Ben Smith, de topman van Air France-KLM, laat in ieder geval weten dat de maatschappij geen interesse heeft in XL Airways. Laurent Magnin, de CEO van de Franse prijsvechter, noemde Air France eerder nog de meest geschikte partij voor een overname. In het verleden zouden ook gesprekken zijn gevoerd, maar die liepen op niets uit.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button