fbpx
FinancieelNieuwsProfessional

‘Air France-KLM heeft geen interesse in XL Airways’

Air France-KLM is niet geïnteresseerd in het noodlijdende XL Airways. Dat heeft de topman van de Frans-Nederlandse maatschappij tegen persbureau AFP gezegd.

Ticketverkoop

De maatschappij kampt al langer met financiële problemen. Onlangs stopte het bedrijf de ticketverkoop. Het bedrijf zou met twee partijen in gesprek zijn over een eventuele overname. Welke bedrijven precies, dat wilde XL niet zeggen.

Overname

Ben Smith, de topman van Air France-KLM, laat in ieder geval weten dat de maatschappij geen interesse heeft in XL Airways. Laurent Magnin, de CEO van de Franse prijsvechter, noemde Air France eerder nog de meest geschikte partij voor een overname. In het verleden zouden ook gesprekken zijn gevoerd, maar die liepen op niets uit.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button