fbpx
FinancieelNieuwsProfessional

‘Air France-KLM heeft geen interesse in XL Airways’

Air France-KLM is niet geïnteresseerd in het noodlijdende XL Airways. Dat heeft de topman van de Frans-Nederlandse maatschappij tegen persbureau AFP gezegd.

Ticketverkoop

De maatschappij kampt al langer met financiële problemen. Onlangs stopte het bedrijf de ticketverkoop. Het bedrijf zou met twee partijen in gesprek zijn over een eventuele overname. Welke bedrijven precies, dat wilde XL niet zeggen.

Overname

Ben Smith, de topman van Air France-KLM, laat in ieder geval weten dat de maatschappij geen interesse heeft in XL Airways. Laurent Magnin, de CEO van de Franse prijsvechter, noemde Air France eerder nog de meest geschikte partij voor een overname. In het verleden zouden ook gesprekken zijn gevoerd, maar die liepen op niets uit.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button