fbpx
LiefhebberNaast het nieuws

KLM’s Holland Herald krijgt 3 jubileumcovers

KLM’s in-flight magazine Holland Herald wordt ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van de luchtvaartmaatschappij voorzien van drie verschillende covers. De covers zijn ontworpen door toonaangevende Nederlandse kunstenaars

Feestelijk

De covers van het magazine verwijzen volgens de maatschappij naar de centennial van KLM, naar thuisbasis Schiphol en Dutchness and aviation. Ook in het magazine is feestelijk uitgepakt. Schrijver Ronald Giphart schreef een verhaal over de eerste KLM-vlucht naar Bataviastad in 1924.

Cadeautje

“We wilden in Holland Herald groots uitpakken om onze eeuw van bestaan te vieren”, zegt Daphne Hoogenboom, media manager bij KLM, “Op deze manier kunnen we onze klanten aan boord echt een cadeautje geven. Dat we daarnaast met toonaangevende Nederlandse kunstenaars hebben kunnen werken voor de drie covers maakt het geheel extra feestelijk.”

Ontwerpers

De covers zijn ontworpen door ontwerpstudio RiveRoshan, kunstenaar Paco Raphael en grafisch ontwerper Suzanne Bakkum. Zij creërden alle drie een eigen cover, waarop bijvoorbeeld het cijfer 100 goed zichtbaar is of een deel van Amsterdam te zien is. Tussen 19 en 27 oktober zijn de covers ook te zien bij de Dutch Design Week in Eindhoven.

1966

KLM verspreidt Holland Herald al sinds 1966 . De glossy ligt in business lounges en vliegtuigen. Dit jaar viel het magazine twee keer in de prijzen bij de Content Marketing Awards.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button