fbpx
AirlinesEditors choiceFrequente reizigersNieuws

Ryanair breekt grens 150 miljoen passagiers

De airlines uit de Ryanair groep hebben in de afgelopen twaalf maanden meer dan 150 miljoen passagiers vervoerd. In september reisden 14,1 miljoen passagiers met Ryanair en Lauda.

13,5 miljoen passagiers

Ryanair vervoerde in september 13,5 miljoen passagiers op alle vluchten die uitgevoerd werden. In 2018 waren dit nog 12,6 miljoen reizigers. Bij Lauda werden 600.000 passagiers vervoerd, 100.000 meer dan in september een jaar eerder.

Groei

Beide airlines verwelkomden meer passagiers dan een jaar eerder. De grootste procentuele groei werd bij Lauda genoteerd, waar 20 procent meer reizigers mee vlogen. Ryanair zelf kon 7 procent groei noteren. In totaal groeide de groep met 8 procent. Per dag vervoerde de groep ongeveer 470.000 reizigers

Cijfers augustus

De cijfers van september zijn iets lager dan die van augustus. Toen vlogen 14,9 miljoen reizigers met de airlines.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button