Editors choiceLicht en luchtigLiefhebberNaast het nieuwsTransavia

Transavia’s tetrischallenge: dit zit er in een 737

Het begon bij de politie, maar inmiddels doet bijna iedere organisatie er wel aan mee: de tetrischallenge. Eigenlijk is het niets meer dan laten zien wat er in een voertuig zit. Transavia deed ook mee, met een Boeing 737.

Foto

De airline deelt op sociale media foto’s van een 737-800 in de hangaar. Ernaast liggen keurig op een rijtje allerlei objecten en voorwerpen die aan boord te vinden zijn, zoals de zuurstofmaskers, trolleys, stoelrijen, bagage.

Reacties

De post krijgt op Twitter veel positieve reacties. Diverse mensen roepen ook KLM op om mee te doen, maar dan wel met een widebody. Ook Emirates wordt uitgedaagd om de uitdaging aan te nemen en de inventaris van een A380 te laten zien.

Iemand anders vraagt zich af of Transavia een nieuwe toekomst tegemoet gaat als vrachtmaatschappij omdat de inventaris uit het vliegtuig gehaald is.

Marechaussee

Transavia is niet de eerste partij op de luchthaven die meedoet aan de challenge. Eerder liet de Koninklijke Marechaussee al zien wat zij aan boord van een surveillancevoertuig hebben.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button