fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsTransavia

Zo kwam de tetris-challenge van Transavia tot stand | video

Transavia deelde maandag een foto van de tetris-challenge: alle inventaris uit een Boeing 737-800 werd naast het toestel gelegd. Om te laten zien dat het vliegtuig echt leeggehaald werd, deelt de maatschappij nu de making-of – video.

Zwitsers idee

Het idee achter de tetris-challenge ontstond bij de politie in Zürich. Veel hulpdiensten en andere organisaties namen het initiatief over. Op Schiphol deelde onder andere de Koninklijke Marechaussee de inhoud van één van hun auto’s.

Transavia

Transavia kon niet achterblijven en postte maandag een foto van alle inventaris uit een Boeing 737-800. Dat leverde de maatschappij veel positieve reacties op.

Making-of

Woensdagmiddag maakte de airline duidelijk hoe de challenge tot stand kwam. Zuurstofmaskers, stoelen, trolleys en bagage: alles kwam uit het vliegtuig. Hoe dat ging, werd vastgelegd op video.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button