LiefhebberNaast het nieuwsTransavia

Zo kwam de tetris-challenge van Transavia tot stand | video

Transavia deelde maandag een foto van de tetris-challenge: alle inventaris uit een Boeing 737-800 werd naast het toestel gelegd. Om te laten zien dat het vliegtuig echt leeggehaald werd, deelt de maatschappij nu de making-of – video.

Zwitsers idee

Het idee achter de tetris-challenge ontstond bij de politie in Zürich. Veel hulpdiensten en andere organisaties namen het initiatief over. Op Schiphol deelde onder andere de Koninklijke Marechaussee de inhoud van één van hun auto’s.

Transavia

Transavia kon niet achterblijven en postte maandag een foto van alle inventaris uit een Boeing 737-800. Dat leverde de maatschappij veel positieve reacties op.

Making-of

Woensdagmiddag maakte de airline duidelijk hoe de challenge tot stand kwam. Zuurstofmaskers, stoelen, trolleys en bagage: alles kwam uit het vliegtuig. Hoe dat ging, werd vastgelegd op video.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/