fbpx
IncidentenNieuws

‘11 passagiers gewond op Emirates vlucht naar Bali’

Een Emirates vlucht van Dubai naar Auckland via Denpasar kreeg afgelopen week te maken met zware turbulentie boven Singapore. Door de turbulentie zijn minimaal elf passagiers gewond geraakt.

Doorgevlogen

De piloten van de Boeing 777-300ER besloten door te vliegen naar Bali in plaats van uit te wijken. Na de landing werden verschillende passagiers behandeld door het medische personeel van de luchthaven, anderen werden naar het ziekenhuis gebracht. Voor zover bekend zijn er geen reizigers ernstig gewond geraakt.

Vertraging

De vlucht van Denpasar naar Auckland is door de turbulentie enkele uren vertraagd vertrokken doordat er een vervangend vliegtuig werd ingezet. De Boeing 777 die de vlucht in eerste instantie zou uitvoeren moest extra worden schoongemaakt en krijgt een technische controle voordat deze weer met passagiers de lucht in gaat.

Bestel nu deze afscheidskalender van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een afscheidskalender van de KLM Boeing 747. Exclusief verkrijgbaar bij Up in the Sky voor €17,95 inclusief gratis verzending. Voor €4 extra krijg je er een retro sleutelhanger bij!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button