IncidentenNieuws

‘11 passagiers gewond op Emirates vlucht naar Bali’

Een Emirates vlucht van Dubai naar Auckland via Denpasar kreeg afgelopen week te maken met zware turbulentie boven Singapore. Door de turbulentie zijn minimaal elf passagiers gewond geraakt.

Doorgevlogen

De piloten van de Boeing 777-300ER besloten door te vliegen naar Bali in plaats van uit te wijken. Na de landing werden verschillende passagiers behandeld door het medische personeel van de luchthaven, anderen werden naar het ziekenhuis gebracht. Voor zover bekend zijn er geen reizigers ernstig gewond geraakt.

Vertraging

De vlucht van Denpasar naar Auckland is door de turbulentie enkele uren vertraagd vertrokken doordat er een vervangend vliegtuig werd ingezet. De Boeing 777 die de vlucht in eerste instantie zou uitvoeren moest extra worden schoongemaakt en krijgt een technische controle voordat deze weer met passagiers de lucht in gaat.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/