Naast het nieuwsOpmerkelijk

Laatste Lufthansa vlucht in trachtenkleidung

De laatste Lufthansa vlucht met personeel in trachtenkleidung van 2019 is geland op de luchthaven van Beijing. Lufthansa heeft een bemanning uit de Beierse hub München enkele weken laten rondvliegen in trachtenkleidung om het oktoberfest te vieren.

Bestemmingen

Half september voerde de bemanning de eerste vlucht in trachtenkledung uit met als bestemming Los Angeles. De daaropvolgende weken heeft de bemanning ook Europese steden, waaronder Amsterdam, aangedaan.

München

Niet alleen het cabinepersoneel verkleedt zich voor het oktoberfest, personeel in terminal 2 op de luchthaven van München verkleedt zich al jaren ter viering van het oktoberfest.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close