NieuwsProfessionalSamenwerking

Samenwerking Boeing en Embraer krijgt vorm

De samenwerking tussen Boeing en Embraer krijgt steeds meer vorm. Na de goedkeuring van Embraer’s aandeelhouders voor de samenwerking in februari dit jaar, hebben de bedrijven plannen gemaakt voor het creëren van de joint venture.

Brasil

Boeing wordt 80 procent eigenaar van het bedrijf dat Boeing Brasil – Commercial zal gaan heten. De resterende 20 procent is voor Embraer.

Joint venture

Boeing en Embraer bereiden zich ook voor op de lancering van een joint venture voor het promoten en ontwikkelen van markten voor de multi-missie medium-luchtbrug KC-390.

Volgens de voorwaarden van het voorgestelde partnerschap krijgt Embraer een belang van 51 procent in de joint venture en is de resterende 49 procent voor Boeing.

KC-390

Onlangs leverde Embraer de eerste KC-390 aan de Braziliaanse luchtmacht en kreeg het de eerste internationale aankoop; namelijk van Portugal.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close