FailissementFinancieelNieuws

XL Airways definitief geschiedenis

XL Airways kan definitief de geschiedenisboeken in. De ondernemingsrechtbank van Bobigny verwierp vrijdag het enige overnamebod en is daarmee officieel geliquideerd.

Uitspraak

Eind september stopte XL Airways de ticketverkoop. Een paar dagen later werden alle vluchten gestaakt tot 4 oktober, de dag waarop de uitspraak van de rechtbank kwam.

Teruggave

Reizigers die een ticket hebben van XL Airways, maar dus niet meer kunnen vliegen, kunnen via de website informatie vinden over het al dan niet terugkrijgen van het betaalde bedrag.

Aigle

XL Airways is niet de enige France prijsvechter die de handdoek in de ring moet gooien. Eind september viel ook het doek voor Aigle Azur.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/