Licht en luchtigNaast het nieuwsOpmerkelijk

Pop-up vliegtuig escape room in november van start in Londen

In Londen start in november een tijdelijke escape room dat zich volledig afspeelt in een vliegtuig. Spelers van ‘Flight 338’ moeten door middel van puzzels zien te ontsnappen uit het toestel en het mysterie van de vlucht oplossen.

ATR

De escape room speelt zich af in een ATR 42-500. In het verhaal word je getransporteerd met het vliegtuig voor een misdaad die je niet hebt begaan. Met puzzels, raadsels en aanwijzingen moet je uit het vliegtuig zien te ontsnappen.

Datum

De pop-up ervaring van het bedrijf The Riddle Within start op 30 november 2019 en blijft tot februari 2020 in Londen. Waar het daarna naar toe gaat, is nog niet bekend.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/