Frequente reizigerNieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

‘Delta zet A350 vaker in op routes naar Schiphol’

Delta Air Lines breidt vanaf het komende zomerseizoen de inzet van de A350-900 op routes naar Schiphol uit. Ook is de nieuwe A330-900 ingepland. Dit is af te leiden uit het boekingssysteem van de maatschappij.

Meer bestemmingen

Delta zet op dit moment de A350-900 één keer per dag in op de route vanaf Detroit. Daar komen vanaf het nieuwe zomerseizoen vluchten naar Atlanta en Minneapolis bij. Eén van de twee vluchten naar Minneapolis wordt vanaf 28 maart met de A350 uitgevoerd

Eerder werd gemeld dat één vlucht naar Atlanta al vanaf 1 september dit jaar door een A350 zou worden uitgevoerd, maar dat is niet gebeurd. Delta plant het toestel nu vanaf 20 juni 2020 in.

A330-900

Naast de A350-900 is in het boekingssysteem ook de nieuwe A330-900 opgenomen. Dit toestel wordt volgens de maatschappij vanaf 22 juli ingezet op de route naar Seattle. Delta vliegt twee keer per dag naar de stad aan de Amerikaanse westkust en zet op één van die vluchten de nieuwe Airbus in.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close