fbpx
Frequente reizigersNieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

‘Delta zet A350 vaker in op routes naar Schiphol’

Delta Air Lines breidt vanaf het komende zomerseizoen de inzet van de A350-900 op routes naar Schiphol uit. Ook is de nieuwe A330-900 ingepland. Dit is af te leiden uit het boekingssysteem van de maatschappij.

Meer bestemmingen

Delta zet op dit moment de A350-900 één keer per dag in op de route vanaf Detroit. Daar komen vanaf het nieuwe zomerseizoen vluchten naar Atlanta en Minneapolis bij. Eén van de twee vluchten naar Minneapolis wordt vanaf 28 maart met de A350 uitgevoerd

Eerder werd gemeld dat één vlucht naar Atlanta al vanaf 1 september dit jaar door een A350 zou worden uitgevoerd, maar dat is niet gebeurd. Delta plant het toestel nu vanaf 20 juni 2020 in.

A330-900

Naast de A350-900 is in het boekingssysteem ook de nieuwe A330-900 opgenomen. Dit toestel wordt volgens de maatschappij vanaf 22 juli ingezet op de route naar Seattle. Delta vliegt twee keer per dag naar de stad aan de Amerikaanse westkust en zet op één van die vluchten de nieuwe Airbus in.

Bestel nu het boek Love is in the Air!

Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt, geschreven door Renske Dragt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button