fbpx
Frequente reizigersNieuwsProfessionalRoutes en Bestemmingen

Reisban VAE – Libanon opgeheven; Etihad met groter vliegtuig

Etihad Airways vliegt voortaan met een Dreamliner in plaats van een A321 tussen Abu Dhabi en Beiroet. De stap komt nadat de Verenigde Arabische Emiraten de reisban voor VAE-inwoners naar Libanon hebben opgeheven.

Route

Vanaf 27 oktober 2019 zal de maatschappij een Boeing 787-9 inzetten op de route Abu Dhabi – Beiroet. Vlucht EY535 vertrekt dagelijks om 9.50 ’s ochtends en komt om 12.30 ’s middags aan. De terugvlucht, EY538, vertrekt om twee uur ’s middags en komt om 19.35 ’s avonds aan.

Configuratie

De Dreamliner is geconfigureerd met twee klassen: 28 Business Studios en 271 Economy Smart Seats. In totaal is er dus plaats voor 299 personen. Alle stoelen zijn uitgerust met het E-Box entertainment systeem.

Markt

“Libanon is een belangrijke markt voor de Verenigde Arabische Emiraten en voor Etihad Airways. Na de oprichting in november 2003, was Beiroet onze eerste bestemming. Toen gisteren werd aangekondigd dat de reisrestricties zouden worden opgeheven, hebben we gelijk onze capaciteit verhoogd omdat we verwachten dat er veel vraag zal komen”, aldus Robin Kamark, Chief Commercial Officer bij Etihad.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button