Frequente reizigerNieuwsProfessionalRoutes

Reisban VAE – Libanon opgeheven; Etihad met groter vliegtuig

Etihad Airways vliegt voortaan met een Dreamliner in plaats van een A321 tussen Abu Dhabi en Beiroet. De stap komt nadat de Verenigde Arabische Emiraten de reisban voor VAE-inwoners naar Libanon hebben opgeheven.

Route

Vanaf 27 oktober 2019 zal de maatschappij een Boeing 787-9 inzetten op de route Abu Dhabi – Beiroet. Vlucht EY535 vertrekt dagelijks om 9.50 ‘s ochtends en komt om 12.30 ‘s middags aan. De terugvlucht, EY538, vertrekt om twee uur ‘s middags en komt om 19.35 ‘s avonds aan.

Configuratie

De Dreamliner is geconfigureerd met twee klassen: 28 Business Studios en 271 Economy Smart Seats. In totaal is er dus plaats voor 299 personen. Alle stoelen zijn uitgerust met het E-Box entertainment systeem.

Markt

“Libanon is een belangrijke markt voor de Verenigde Arabische Emiraten en voor Etihad Airways. Na de oprichting in november 2003, was Beiroet onze eerste bestemming. Toen gisteren werd aangekondigd dat de reisrestricties zouden worden opgeheven, hebben we gelijk onze capaciteit verhoogd omdat we verwachten dat er veel vraag zal komen”, aldus Robin Kamark, Chief Commercial Officer bij Etihad.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/