Frequente reizigerKLMNieuws

Flying Blue petroleum stopt

Flying Blue, het frequent flyer programma van Air France-KLM, stopt met het aanbieden van een speciaal lidmaatschap voor reizigers die werkzaam zijn in de olie- en gasindustrie. Per 1 oktober is de aanmelding voor nieuwe leden dicht gegaan, wie al lid is kan blijven profiteren van de voordelen van petroleum tot uiterlijk 31 maart 2021.

Voordelen

Leden van Flying Blue petroleum profiteren van Sky Priority voordelen wanneer zij naar geselecteerde bestemmingen vliegen voor hun werk. De bestemmingen die geselecteerd zijn spelen een belangrijke rol in de olie- en gasindustrie. Flying Blue Petroleum staat los van het reguliere Flying Blue programma, hierdoor blijven de verdiende privileges binnen het reguliere programma ongewijzigd voor petroleum leden.

Reden

KLM kon geen antwoord geven op de vraag waarom het petroleum programma geannuleerd wordt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close