Editors choiceNieuwsRoutesSchiphol Airport

Garuda Indonesia zet A330neo in naar Schiphol

Garuda Indonesia heeft bekend gemaakt vanaf 12 december de A330-900 in te zetten op de route tussen Amsterdam, Medan en Denpasar. Drie keer per week zal de vlucht met een A330neo worden uitgevoerd, drie keer per week met een A330-200. Wanneer de nieuwe A330 alle vluchten naar Schiphol overneemt is nog onbekend.

Vernieuwing

Voor passagiers zal de A330neo een vernieuwde ervaring bieden volgens de maatschappij. “We houden het nog even spannend hoe de cabine van onze nieuwe A330neo er uit zal zien”, geeft Sales Manager Europe Rick Wouters aan, “maar dat het een hele nieuwe look voor ons zal zijn, kan ik al wel prijsgeven.”

Capaciteit

Waar de A330-200 beschikt over 36 business- en 186 economy class stoelen, beschikt de A330-900 over 24 stoelen in de businessclass en 277 stoelen in economy. De hoeveelheid business stoelen neemt dus af, maar de totale capaciteit groeit met 89 stoelen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button