737 MAXBoeingNieuwsProfessionalVeiligheid

Boeing scheidt rol CEO en voorzitter om MAX-crisis

Boeing scheidt de rol van CEO en voorzitter van Dennis Muilenburg als gevolg van de MAX-crisis. Hij zal zich volledig richten op zijn rol als CEO om het bedrijf fulltime te kunnen sturen.

Voorzitter

David L. Calhoun neemt het voorzittersschap over. “Het bestuur heeft volledig vertrouwen in Dennis als CEO en gelooft dat de scheiding van deze twee functies ervoor zal zorgen dat hij zich volledig kan richten op het besturen van het bedrijf, waarbij het bestuur een belangrijke overkoepelende rol speelt”, aldus Calhoun.

Ook is het bedrijf van plan om binnenkort om een nieuw bestuurslid aan te stellen die veel kennis en ervaring heeft op het gebied van veiligheid, aldus Calhoun.

Muilenburg

Muilenburg zegt volledig achter het besluit van het bestuur te staan: “Ik steun het besluit van het bestuur volledig. Ons hele team is erop gefocust om de 737 MAX veilig terug te laten keren.”

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/