Licht en luchtigLiefhebberNaast het nieuws

British Airways komt met VR-ervaring | Video

British Airways opent een full-motion virtual reality ervaring in Noord-Engeland. Hiermee moeten de geschiedenis en de toekomst van de luchtvaart worden samengebracht.

Fly

De VR-installatie werd voor het eerst in augustus in Londen tentoongesteld als onderdeel van het BA 2119: Flight of the Future-project. In het kader hiervan organiseert British Airways ook het evenement ‘Fly’ in Gateshead, Noord-Engeland. Hier is de speciale experience te zien vanaf 16 oktober tot en met 17 november 2019.

Ervaring

In de installatie worden bezoekers een tijdreizende piloot die zich een weg door de geschiedenis moet banen, beginnend bij Leonardo da Vinci’s dromen om te kunnen vliegen, gevolgd door de eerste succesvolle poging van de gebroeders Wright met de Kitty Hawk. Ook een ritje met de Concorde is inbegrepen en er kan worden ‘gevlogen’ in een A350.

 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close