FailissementNieuwsProfessional

‘Britse regering wil nieuwe regelgeving vanwege Thomas Cook’

De Britse regering wil nieuwe regelgeving introduceren vanwege het faillissement van Thomas Cook. Het moet daardoor makkelijker worden voor gestrande reizigers als gevolg van een failliete luchtvaartmaatschappij om thuis te komen. Dat melden diverse Britse media.

Makkelijker

Met het wetsvoorstel zouden failliete maatschappijen in een speciale administratie worden geplaatst waardoor de vliegtuigen van de airline nog gebruikt mogen worden en de crew ook nog ingezet kan worden, om alle reizigers thuis te brengen. Met het huidige systeem mogen de vliegtuigen niet meer worden gebruikt bij een faillissement.

Bankroet

Na het bankroet van Thomas Cook in september huurde de Britse overheid en de Civil Aviation Authority externe vliegtuigen om iedereen terug te brengen omdat de toestellen van Thomas Cook niet meer gebruikt mochten worden.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close