AirlinesNieuwsProfessional

Flybe verder als Virgin Connect

De Britse maatschappij Flybe gaat vanaf 2020 door het leven als Virgin Connect. Virgin Atlantic is één van de partijen die Flybe overgenomen heeft.

Connect Airways

Dat Flybe doorgaat als Virgin Connect is geen enorme verrassing. Onder de naam Connect Airways namen Virgin en Stobart Air Flybe eerder dit jaar over. Als Virgin Connect blijft Flybe regionale vluchten aanbieden.

Nieuwe kleuren

De grootste verandering wordt volgens Flybe de nieuwe kleur: die gaat van het bekende paars naar het rood van Virgin. Volgens Air Transport World wordt het nieuwe kleurenschema in de komende weken onthuld.

“We zijn enorm opgewonden door deze mijlpaal in ons veertigjarig bestaan. We blijven trouw aan ons erfgoed en ons bestaansrecht; dat is het aanbieden van regionale connectiviteit aan lokale gemeenschappen”, stelt Mark Anderson, ceo van Connect Airways.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button