fbpx
AirlinesNieuwsProfessionalVliegvelden

Ryanair sluit basis in Hamburg

De Ierse low-cost gigant Ryanair sluit de basis in het Duitse Hamburg. Dat meldt de luchthaven op sociale media. Volgens Duitse media gaat de basis begin januari 2020 dicht.

Routes

Het personeel van Ryanair op de luchthaven wordt volgens AeroTelegraph donderdag geïnformeerd over de sluiting. Of Ryanair hen een andere standplaats zal aanbieden, is niet duidelijk.

Vanaf de luchthaven voert Ryanair op dit moment nog veertien routes uit. AeroTelegraph stelt dat het merendeel van die routes overgenomen wordt door dochtermaatschappij Lauda of uitgevoerd zal worden door personeel dat op andere bases gestationeerd is.

Weinig gevolgen

De sluiting van de basis heeft voor het routenetwerk van de luchthaven weinig gevolgen. Ryanair vliegt onder andere naar Londen, Malaga, Milaan, Dublin en Marrakech.

De luchthaven stelt op Twitter dat slechts twee routes verdwijnen. Naar het Italiaanse Verona en het Poolse Krakow vervallen de vluchten. Op de andere routes zijn meerdere airlines actief.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button