Naast het nieuwsOpmerkelijk

Beveiligers ontdekken kat in handbagage

Een man die deze week vanaf het Britse Isle of Man wilde vertrekken, kreeg bij de bagagecontrole verrassend nieuws; hij had zijn kat meegenomen.

Facebook

Nick Coole plaatste een bericht op facebook waarin hij vertelt dat zijn kat in zijn handbagage was gekropen en daardoor werd meegenomen naar het vliegveld. Vrienden van de reiziger hebben de kat opgehaald zodat hij zijn vlucht kon halen. Nick bedankt naast zijn vrienden ook de beveiligers op de luchthaven voor hun hulp.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close