Frequente reizigerNieuwsProfessionalVliegveldenZakelijke Reiziger

Militair- en zakenvliegveld Northolt na zes maanden weer open

Het militair- en zakenvliegveld Northolt (nabij Londen) heropent de deuren op 31 oktober na de zes maanden durende renovatie.

Populair

Het vliegveld staat op de vierde plek als het gaat om populaire bestemmingen voor zakenjets, omdat het slechts twintig kilometer vanaf het centrum van Londen ligt. In 2018 waren er 9000 vliegbewegingen van zakenvliegtuigen. Op de eerste plek staat Farnborough Airport met 31.000 vliegbewegingen, gevolgd door London Luton (29.000) en Biggin Hill (17.000).

Onderhoud

Northolt is daarnaast een basis van de Royal Air Force. Het Britse ministerie van Defensie laat weten dat de onderhoudswerkzaamheden betrekking hadden op de landingsbaan. Onder andere de afwatering is verbeterd en de veiligheid. De levensduur van de baan is verlengd met minimaal 15 jaar.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/