AirlinesNieuwsProfessional

Vistara kiest voor CFM Leap-motoren

De Indiase luchtvaartmaatschappij Air Vistara kiest voor Leap-1A motoren van CFM International voor de order van 13 Airbus A320neo’s.

Waarde

De deal omvat 26 motoren en onderhoud. De waarde is zo’n 2,4 miljard dollar. Hiermee zijn alle A320neo-familietoestellen van Vistara voorzien van Leap-motoren.

Order

De dertien A320neo’s werden besteld als aanvulling op de eerdere order van 37 leasetoestellen van de A320neo familie. De bestelling werd in 2018 geplaatst.

Internationaal

In augustus voerde de maatschappij de eerste internationale vlucht uit, naar Singapore. In september kreeg Vistara een geldinjectie van de twee grootste aandeelhouders om in het (internationale) gat te springen dat Jet Airways achterliet.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close