fbpx
AirlinesNieuwsProfessional

Vistara kiest voor CFM Leap-motoren

De Indiase luchtvaartmaatschappij Air Vistara kiest voor Leap-1A motoren van CFM International voor de order van 13 Airbus A320neo’s.

Waarde

De deal omvat 26 motoren en onderhoud. De waarde is zo’n 2,4 miljard dollar. Hiermee zijn alle A320neo-familietoestellen van Vistara voorzien van Leap-motoren.

Order

De dertien A320neo’s werden besteld als aanvulling op de eerdere order van 37 leasetoestellen van de A320neo familie. De bestelling werd in 2018 geplaatst.

Internationaal

In augustus voerde de maatschappij de eerste internationale vlucht uit, naar Singapore. In september kreeg Vistara een geldinjectie van de twee grootste aandeelhouders om in het (internationale) gat te springen dat Jet Airways achterliet.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button