Frequente reizigerNieuwsRoutes

Ryanair voegt 40e land toe aan netwerk

Ryanair voegt Armenië toe als bestemming en daarmee komt de teller van het netwerk op veertig verschillende landen.

Routes

In januari 2020 start de maatschappij met de routes Yerevan – Milaan Bergamo en Yerevan – Rome Ciampino. In de zomer van 2020 moet daar nog de route Yerevan – Berlijn Schönefeld en Gyumri – Memmingen bij komen. Alle vier de nieuwe routes zullen twee keer per week worden aangevlogen.

Groei

“We zijn verheugd om aan te kondigen dat Ryanair neerstrijkt op Yerevan en Gyumri, onze nieuwste luchthavens en de grootste luchthavens van Armenië. Deze vier nieuwe routes zullen het Armeense toerisme verder promoten en zo’n 130.000 passagiers van en naar Armenië brengen. We kijken ernaar uit om het toerisme in Armenië te zien groeien en nieuwe banen en routes toe te voegen in de komende jaren”, aldus David O’Brien, Chief Commercial Officer bij Ryanair.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close