Licht en luchtigNaast het nieuws

Dit is de kortste commerciële vlucht | Video

Met een gemiddelde vliegtijd van 80 seconden, over een afstand van 2,7 kilometer, is de Loganair vlucht van Westray naar Papa Westray de kortste ter wereld. Aangezien er geen brug is tussen de beide Schotse eilanden en de veerboot langzaam vaart, biedt het vliegtuig een uitkomst voor de lokale bevolking. Reizigers krijgen na de vlucht, die tweemaal per dag wordt uitgevoerd, een certificaat om aan te tonen dat zij de vlucht hebben gemaakt.

De volledige vlucht tussen Westtray en Papa Westray

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close